A faanyagvédelem terén használt anyagok forgalmazására is igyekszünk kiemelt figyelmet fordítani.

A hagyományosnak mondható termékek mellett speciális fakezelő anyagokkal is próbáljuk jellegzetesebbé tenni üzletünk választékát.

 

A Milesi termékek a lakosság és a szakipar területén is egyre nagyobb figyelemnek örvendenek kiváló minőségük, nagyon jó ár-érték arányuk, és széles választékuk miatt.

Ide tartoznak a vizes bázisú ablakbevonatok, kül és beltérben egyaránt használható viaszos vékony és vastaglazúrok, speciális pigmentált fedőlazúrok mellett a pácok, bútor és parkettlakkok, nitro és poliuretán bevonatok. A termékekből készleten is viszonylag széles választékot kínálunk.

A Milesi termékcsaládhoz kiegészítésként javasoljuk a Borma Wachs termékeket, amelyekből az Ecostucco néven forgalmazott fa javító tapasz (folyékony fa) kifejezetten sikeres a vásárlóink körében. A bevonat oldószermentes, kül és beltéren egyaránt használható, pácolható,lakkozható.

 

Minden esetben igyekszünk szakmai segítséget nyújtani és a tapasztalatainkat megosztani a kedves vásárlóink felé.

Ha olyan kérdéssel találkozunk, amelynek megoldásában nem merünk biztosan állást foglalni, tudunk olyan technológusokhoz fordulni, akik széleskörű, és naprakész szakmai ismeretük révén szívesen segítenek egyedi esetekben is.

ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK