Üdvözlöm!


Horváth Péter vagyok, a Horváth-Festékház BT ügyvezetője.

Vállalkozásunkat 1994-ben alapítottuk édesapámmal, akinek szakmai tapasztalata nagymértékben hozzájárult üzletünk sikeres elindításához.

Munkatársaimmal együtt szeretnénk segítséget nyújtani minden érdeklődőnek és leendő vásárlónak, hogy a megfelelő festékek, segédanyagok és szerszámok kerüljenek kiválasztásra.

Üzletünk kialakításában és működtetésében azokat a pozitív tulajdonságokat kívánjuk érvényesíteni, amelyek egy megfelelően működő, családi jelleggel bíró kiskereskedelmi vállalkozást jellemezhetnek.

A forgalmazott termékeink között megtalálható az összes olyan árucikk, amelyre egy felületkezelés esetén szükség lehet. Többek között alapozók, zománcok, olajok, lazúrok, balzsamok, falfestékek, felületkezelő szerek, ragasztók, dekorációs termékek, glettek, festőszerszámok, aerosolok, tömítőanyagok, kisgépek, fújópisztolyok, csiszoló és segédanyagok, fa és alumínium létrák stb.

Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi piaci helyzetünk megtartására (vagy esetleg ennek fejlesztésére) akkor pályázhatunk eséllyel, ha a tradícionális termékválaszték mellett ritkábban alkalmazott, különleges, vagy széleskörűbb anyagismeretet igénylő termékek értékesítésével is élni tudunk.

Választékunkban megtalálhatóak a Milesi, PNZ, Olfa, Storch, Bernardo Ecenarro, Carsystem, Borma, Baumit, Rigips, Poli-Farbe, Trilak, Köber, Color Expert, Motip-Dupli Color, Decosa, Fischer, Soudal, Celli által gyártott, forgalmazott termékek.

A modern vásárlási szokásokhoz igazodva, bankkártyával történő fizetés lehetőségét is kínáljuk ügyfeleinket.


Fontosnak tartjuk a barátságos kiszolgálás mellett a szakmai felkészültséget, rugalmasságot, és a lehetőségeinkhez mért gyors problémamegoldást.

 


Üdvözlettel: Horváth Péter


ShoppingASEhandelAS ErhvervIndexDKServiceIndexDK